Šiais laikais, kai visi skubame, lekiame ir atrodo, kad to laiko lieka vis mažiau, leiskite D4W programai padėti jums optimaliai taupyti jūsų laiką. Kaip tai padaryti?
Išsamiau apie tai galite pasiskaityti žemiau pateiktame straipsnelyje apie Dental4windows programos atskirus modulius.
 
Dažniausiai naudojamas klientų – Dental4windows programos modulis – Pacientų registracijos knyga, šis modulis jums suteikia:
 
Paskyrimų kontrolė ir gydytojų darbo planavimas
Tai veikia kaip užrašų knyga ir padeda kurti produktyvų tvarkaraštį, naudojantis iš anksto suplanuotomis procedūromis, gydymais – taip optimizuojant Jūsų gydytojų darbo laiką.
 
Patogus valdymas ir kalendorius
Patogios mygtukų/įrankių juostos ir išskirtinis kalendorius – padeda kontroliuoti Jūsų numatytus paskyrimus, rašyti įvairias pastabas, gelbsti ieškant laisvo laiko, kontroliuoja visas bendras užduotis, kurias Jūs turite įvykdyti per tam tikrą nustatytą laiką.
 
Numatytų gydymų planavimas
Jūs galite susiplanuoti paskyrimus, apžiūros laikus, detalius visos savaitės gydymus (pvz. karūnavimas, naujo paciento apžiūra, ir pan.), vieno mygtuko spragtelėjimu nustatyti paskyrimo būklę.
 
Sutaupytas Jūsų laikas
Programa optimizuoja laiką, taip pakeldama klientų pasitenkinimą. Jūs galite peržiūrėti ir suvesti užduotis/vizitus visiems metams – tai aktualu siekiant suplanuoti šventes ar darbuotojų tvarkaraščius.